mooie herinneringen

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur me gerust een berichtje via app, mail of onderstaand formulier om bijvoorbeeld een shoot te boeken of de trouwbrochure aan te vragen. Andere vragen zijn ook altijd welkom.
 
Ik hoor en zie je graag! 
Liefs, Laura 

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Veelgestelde vragen

2

1

Wat adviseer je qua kleding tijdens een shoot?

Weet jij leuke shootlocaties?

Het beste kun je kiezen voor rustige en neutrale kleding. Dus niet al te veel verschillende printjes bij elkaar en ook geen grote teksten of afbeeldingen op kleding. Kies voor neutrale en warme kleuren zoals bijvoorbeeld aardetinten. Zoek je inspiratie? Kijk dan eens rond op deze website, daar heb ik ook voor deze kleuren en uitstraling gekozen.

Ik word blij van locaties die warmte en rust uitstralen en hierdoor de foto's dus ook net dat beetje extra uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan het strand/de duinen of een zandvlakte. Voorbeelden hiervan zijn Cadettenkamp, Soesterduinen of een mooi stukje strand met duinen langs de kust zoals Hoek van Holland. Ik kan je beloven, het zijn die extra kilometers meer dan waard!

4

3

Ik wil graag met zonsondergang foto's maken, wat adviseer jij hierin?

Zijn de foto's van goede kwaliteit om groot af te drukken?

Allereerst word ik heel blij van shooten met zonsondergang. Het licht is dan veel zachter en heeft een heel mooi, warm effect op de foto's. Ik spreek meestal 1,5 uur voor zonsondergang af, dit is ook afhankelijk van de locatie. Wil je met jongere kinderen op de foto met zonsondergang? Dan adviseer ik om in de maanden maart, april, september, oktober een shoot te plannen. Deze tijd van het jaar gaat de zon nog redelijk op tijd onder.

Na de shoot krijg je een online galerij met de bewerkte foto's. Deze foto's zijn van hoge kwaliteit en kunnen dan ook op elk formaat worden afgedrukt.

5

Kan ik de shoot verzetten bij slecht weer?

Mocht het weer niet meewerken dan kunnen we inderdaad de shoot verzetten. We kunnen tot op de dag zelf even het weer aankijken en dan de knoop doorhakken of jullie het wel/niet door willen laten gaan.

×